Băiatul Furnică 3

Danemarca – 2016 – 86 min

Regia  Ask  Hasselbalch
Scenariul  Anders Olholm
Imaginea  Niels Reedtz Johansen DFF
Distribuția  Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Astrid Juncher-Benzon, Paprika Steen, Nicolas Bro
Producători  Lea Lobger,  Nimbus Film ,  Juna Film UG


Este vară și Pelle se bucură de viață alături de prietena lui, Ida. Delictele în Middellund sunt puține, iar viața este de fapt destul de dulce. Dar Pelle a început să  obosească în rolul de Antboy (Băiatul Furnică) și poate că orașul nu mai are nevoie nici de un super-erou? De altfel, Pelle și Ida vor merge la școala în continuare împreună după vacanța de vară și va trebui, în consecință, să renunțe la a fi Antboy

In  timpul verii nici de tovarasul sau Wilhelm nu prea a auzit.. Este ca și cum cei doi s-ar fi despărțit. Deodată, lucruri ciudate încep să se întâmple. Un nou super-erou apare și îl umilește complet pe Antboy.  Gæmelkrå este eliberat din Dragensborg și se pare că începe să lucreze din nou pentru ExoFarm; Wilhelm se detașează complet de lumea benzilor desenate și, în cele din urmă, și de Pelle.

Pelle este obligat să ia chestiunile în propriile sale mâini – trebuie să afle cine este acest nou super-erou,  ce unelteste Gæmelkrå  în laboratoarele ExoFarm  și ce se întâmplă cu Wilhelm ? Vacanța de vară a lui Pelle, care până în acest moment a fost destul de relaxantă, ia brusc  o întorsătură neașteptată, iar Pelle se va confrunta cu cea mai mare și poate o ultimă lupta in rolul sau de erou Antboy.

Bazat pe o serie de cărți pentru copii de Kenneth Bøgh Andersen.